Menu

Menu

Menu

Animology Flea & Tick Šampon pro psy 250ml

169,92 Kč bez DPH
206,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem
Značka: Animology
Kód: BG-AFT250
EAN: 5060180810061
DPH: 21 %
Hmotnost: 280 gramů
Objem: 250 ml
Rozměry produktu: 7 x 20 x 4.5 cm
Rozměry balení: 7 x 20 x 4.5 cm
Kusů v kartonu: 6 ks
Země původu : Velká Británie (GB)

Antiparazitní šampon pro psy.

Popis

Šampon Animology Flea & Tick je určen pro péči o srst pro dospělé psy a štěňata od 12 týdnů během sezóny klíšťat a blech. Díky obsahu čajovníkového a nimbového oleje účinně odpuzuje klíšťata a blechy. Jeho složení ztěžuje parazitům se do srsti dostat a udržet se v ní. Šampon také velmi efektivně zklidňuje podrážděnou kůži psa. Je jemně pěnivý pro rychlejší opláchnutí srsti.

Klíčové vlastnosti

  • Obsahuje čajovníkový a nimbový olej
  • Neutrální pH
  • Deodorační účinek
  • Obohacen o kondicionér a provitamin B5
  • Snadno smývatelný

Šampony zn. Animology obsahují jemnou a zároveň účinnou složku, která neutralizuje pachové bakterie, efektivně bojuje proti nečistotám a zápachu srsti. Šampon je 100 % veganský. Neobsahuje parabeny, sulfáty, SLS/SLES ani silikony a při vývoji nebyl testován na zvířatech (cruelty free).

Další informace

Návod k použití: Navlhčete srst psa teplou vodou, napěňte, důkladně opláchněte a vysušte. Zamezte kontaktu s očima. V případě zasažení, vypláchněte oči vodou.

Upozornění: Uchovávejte při pokojové teplotě. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Doba použitelnosti: 3 roky od data výroby. Po otevření originálního balení 1 rok. Pouze pro zvířata!

Typ přípravku: Kosmetický veterinární přípravek (KP)