Menu

Menu

Menu

ANIMOLOGY Antiparazitní šampon Flea & Tick, koncentrát 20:1, 5l

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Animology
Kód: BG-AFT5L
EAN: 5060180810382
DPH: 21 %
Hmotnost: 5 kilogramů

Prémiový antiparazitní šampon, který účinně odpuzuje klíšťata a blechy a zároveň zklidňuje pokožku psa.

Prémiový jemně pěnivý šampon Animology Flea & Tick. Vhodný pro každého psa i pro štěňata na ochranu před klíšťaty a blechami.

KONCENTRÁT 20:1 - vhodný pro profesionální použití! Jedno balení vyrobí až 105 litrů profesionálního šamponu.

Na vyrobení 1 litru šamponu použijte 48ml koncentrátu na 952ml teplé vody

*****

Šampon účinně odpuzuje klíšťata a blechy.

Šampon se v praxi osvědčil jako velmi účinný při předcházení problémům s blechami a klíšťaty obecně. Složení šamponu a to, že obsahuje čajovníkový olej a neem olej (nimbiový olej) účinně zabraňuje parazitům se do srsti vůbec dostat - parazitům vadí vůně esenciálních olejů a olejíčky stěžují parazitům se v srsti "uchytit".

Šampon také velmi efektivně zklidňuje pokožku psa.

Šampon Flea & Tick také obsahuje jemnou a zároveň účinnou složku, která efektivně bojuje proti zápachu srsti. Je jemně pěnivý a tak dosáhnete rychlejšího opláchnutí pejska. Důležitou vlastností šamponu je pH vhodné pro kůži psa s obsahem kondicionéru a důležitého pro-vitaminu B5. Jemná vůně vás jistě příjemně překvapí a účinná složka, která neutralizuje pachové bakterie na srsti pejska účinně prodlouží zážitek z čistého a voňavého domácího mazlíčka...

Pozn. PetPark: Po použití šamponů animology zůstane srst psa krásně lesklá, hebká a příjemně provoněná. Šampon efektivně zabraňuje parazitům přilnout do srsti - i v největší sezóně klíšťat na naší Sophie (labrador) nacházíme klíšťata jen velmi ojediněle. Blechy vůbec. Během sezóny klíšťat, je nutné psa pravidelně koupat resp. používat i doplňkové spreje na odpuzování parazitů zejména při pobytu v přírodě nebo na místech, kde se zdržuje hodně psů. Sophie koupeme přibližně 1x za 2 týdny. 

  • hloubkově čistící
  • neutrální pH
  • deodorační
  • obsahuje kondicionér
  • obsahuje pro-vitamin B5
  • snadno smývatelný

Série šamponů značky Animology představuje unikátní sadu produktů pro péči o srst pro psy. Stylové balení, krásná vůně a výborné čistící vlastnosti si určitě zamilujete. Řada Animology je nejoblíbenější ve své kategorii v UK zejména u provozovatelů psích salonů. Značka se stala držitelem několika ocenění.

Řada šamponů a spejů zn. Animology je oficiální značkou profesionální skupiny psích kadeřníků "groomerov" v Anglii. http://www.animology.co.uk/groups/gte.html