Menu

Menu

Menu

Animology Sprejový deodorant pro štěňata Perfect Puppy 250ml

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Animology
Kód: BG-EPPBPSP250
EAN: 5060180814991
DPH: 21 %
Hmotnost: 250 gramů
Rozměry produktu: 5 x 18 x 5 cm
Země původu : Velká Británie (GB)

Sprejový deodorant pro štěňata Animology Perfect Puppy 250ml je jemný, osvěžující a deodorizující sprej, který pomáhá udržovat příjemnou svěží vůni vašeho štěňátka.

 

Sprejový deodorant pro štěňata Animology  Perfect Puppy 250ml

 

Sprejový deodorant pro štěňata Animology Perfect Puppy 250ml je jemný, osvěžující a deodorizující sprej, který pomáhá udržovat příjemnou svěží vůni vašeho štěňátka. Má krásnou vůni dětského pudru a je vhodný pro všechny typy srsti.

Vhodný zejména pro štěňata všech plemen od 6 týdnů. Ideální na denní péči a osvěžení. Sprejový deodorant pro štěňata Animology Perfect Puppy pomáhá udržovat srst vašeho štěňátka čerstvou a upravenou. Sprejový deodorant Perfect Puppy je součástí série Animology Essentials, která nezatíží váš rodinný rozpočet. Pro dosažení nejlepších výsledků vám doporučujeme kombinovat tento sprejový deodorant pro štěňata spolu s Animology šamponem pro štěňata Perfect Puppy.

 


Série šamponů zn.Animology je unikátní série produktů pro péči o srst pro psy. Stylové balení, krásná vůně a výborné čistící vlastnosti si určitě zamilujete. Sada Animology je nejoblíbenější šampon ve své kategorii v UK zejména u provozovatelů psích salonů a značka se stala držitelem několika ocenění.