Menu

Menu

Menu

Barny's Celadrin Extra silný 60 kapslí

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Dočasně nedostupné
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-933
EAN: 621629901693
DPH: 12 %
Hmotnost: 94 gramů
Kusů v kartonu: 48 ks

Bolavé klouby, akutní potíže, lubrikace kloubů, vhodný pro všechny věkové skupiny, bezpečný produkt i pro vrcholové sportovce.

Celadrin® je inovativní revoluční komplex rostlinných esterifikovaných mastných kyselin (EFAC) obohacený o vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí.

Esterifikované mastné kyseliny fungují na zcela jiném principu než přípravky s obsahem glukosaminu a chondroitinsulfátu. Efekt Celadrinu je tak patrný již během několika dnů od začátku užívání. Ve formě rychleji vstřebavatelných kapslí se z trávicího traktu účinněji vstřebává a snadno proniká do buněk cílových tkání, kde působí rychleji než tabletové formy kloubních přípravků.

Vitamin C doporučujeme užívat:

  • zdravé populaci, osobám se zvýšenou potřebou příjmu vitaminu C, pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí.

EFAC doporučujeme užívat:

  • všem generacím, rekreačním a profesionálním sportovcům s odkazem na doporučení FIMS (Mezinárodní federace sportovního lékařství při Mezinárodním olympijském výboru).

Celadrin™- profesionální značka pro ty, kterým neúčinkují jiné produkty na klouby! Nezklame ani Vás s rychlým a přesvědčivým nástupem.

Doporučujeme vždy jako volbu č. 1.

Patentované přírodní složení. Působí na buněčné úrovni při potížích pohybového aparátu, je velmi rychlý a efektivní (působí už po několika dnech).

Je celosvětově uznávaný, studie Celadrinu byly jako u jediného produktu na klouby publikovány v nejprestižnější vědecké publikaci The Journal of Rheumatology.

Celadrin™ je jediná značka na klouby prodávaná v ČR, kterou svět zná.

Složení (aktivní látka):

Celadrin® Veggie 500 mg (US Patent # 5,569,676) – obsahuje rostlinné esterifikované mastné kyseliny (EFAC): myristovou, myristoolejovou, palmitoolejovou, laurovou, palmitovou a olejovou; standardizováno na obsah cetylmyristátu – min. 78 mg;

složení (1 kapsle): Celadrin® Veggie (komplex esterifikovaných mastných kyselin, maltodextrin, emulgátor - arabská guma), plnidlo (hydroxypropylmethylcelulóza), vitamin C (L-askorban sodný) 40 mg – 50 % RHP, látky protispékavé (oxid křemičitý, stearan hořečnatý), barvivo (oxid titaničitý).

RHP – referenční hodnota příjmu.

ZDROJ VITAMINU C

Dospělí 1-2 kapsle denně. Jednu kapsli denně užívejte při kombinaci s přípravkem KLOUBNÍ SuperMIX (balení Celadrin™ Locomotive™ na dva měsíce), dvě kapsle denně při samostatném užívání. Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu.

Balení: 60 kapslí

Hmotnost kapslí: 41,64 g (60 kapslí po 0,694 g).

Země původu: Spojené státy americké.

Výrobce: Biopol GN s.r.o., Divize Pharma United Inc., Kanada, člen Kanadské obchodní komory, Jakubská 647/2, 110 00 Praha 1, Česká republika.