Menu

Menu

Menu

Barny's Celadrin Locomotive 60 kapslí + 60 tablet

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Dočasně nedostupné
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-907
EAN: 621629901846
DPH: 12 %
Hmotnost: 230 gramů
Kusů v kartonu: 45 ks

Pro dlouhodobé, udržovací a preventivní podávání. Vhodný pro věk 50+ a seniory.

Unikátní dvouměsíční kúra pro vaše klouby: to je revoluční Celadrin™ EXTRA SILNÝ a KLOUBNÍ superMIX – esterifikované mastné kyseliny (EFAC), glukosaminsulfát (GS), čistý hydrolyzovaný kuřecí kolagen (typ II), methylsulfonylmethan (MSM), brutnák, zázvor, kurkuma, boswelie a vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. To je obsah nutričních látek, který nemůže nabídnout nikdo jiný!

Doplněk stravy s obsahem vitaminu C doporučujeme užívat:

  • zdravé populaci, osobám se zvýšenou potřebou příjmu vitaminu C pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí.

Celadrin locomotive slozeni

Celadrin™ Locomotive™ je unikátní dvousložkové balení. První část balení je Celadrin™ EXTRA SILNÝ, druhou části balení je kloubní výživa nazývaná KLOUBNÍ SuperMIX, kterou koncipovali kanadští experti. Tato receptura využívá i poznatky čínské medicíny.

Obě složky Celadrin™ EXTRA SILNÝ a KLOUBNÍ SuperMIX nazýváme Celadrin™ Locomotive™. Slovo Locomotive vyjadřuje velmi bohaté složení, které se vejde jen do dlouhého vlaku. Zbývá jen dodat, že při doporučeném dávkování je užívání Celadrin™ Locomotive™ na celé 2 měsíce.

Celadrin™ EXTRA SILNÝ

Složení (1 kapsle): Celadrin® Veggie 500 mg (US Patent # 5,569,676 – obsahuje cetylované deriváty kyseliny myristové, myristoolejové, palmitoolejové, laurové, palmitové a olejové, arabská guma – emulgátor), hydroxypropylmethylcelulóza, vitamin C (askorbát sodný, 40 mg – 50 % DDD), stearan hořečnatý – emulgátor, oxid titaničitý – barvivo.

Balení: 60 kapslí

Hmotnost kapslí: 41,64 g (60 kapslí po 0,694 g).

Země původu: Spojené státy americké.

Výrobce: Biopol GN s.r.o., Divize Pharma United Inc., Kanada, člen Kanadské obchodní komory, Jakubská 647/2, 110 00 Praha 1, Česká republika.

KLOUBNÍ superMIX

Složení (1 tableta): glukosaminsulfát 2KCl 95% [(glukosaminsulfát 2KCl z korýšů, stabilizátor polyvinylpyrolidon)] 1047 mg, MSM (methylfulfonylmethan) 500 mg, sladidlo (isomalt), stabilizátor (kopolymer polyvinylpyrolidonu a vinyl-acetátu), olej ze semen brutnáku lékařského Borago officinalis [(modifikovaný škrob, brutnákový olej práškový)] 25 mg, L-askorban sodný (vitamin C, 25% RHP) 20 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), hydrolyzovaný kuřecí kolagen typ II 50%, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), extrakt z oddenku zázvoru obecného Zingiber officinale [(5 % gingerolů, maltodextrin)] 15 mg, extrakt z oddenku a kořene kurkumy dlouhé Curcuma longa (95 % kurkuminů) 15 mg, extrakt z pryskyřice kadidlovníku pilovitého Boswellia serrata (85 % boswelových kyselin) 10 mg, látka protispékavá (stearan hořečnatý), stabilizátor (polydextróza), látka protispékavá (talek), barviva (oxid titaničitý, žluté oxidy železa), středně řetězcové triglyceridy, odpěňovač (polyethylenglykol), stabilizátor (polyvinylpyrolidon).RHP – referenční hodnota příjmu

Balení: 60 tablet.

Hmotnost tablet: 112,8 g (60 tablet po 1,88 g).

Užívejte jednu kapsli Celadrin™ EXTRA SILNÝ ráno a jednu tabletu KLOUBNÍ superMIX večer. Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na dóze a krabičce.

Výrobce: Biopol GN s.r.o., Divize Pharma United Inc., Kanada, člen Kanadské obchodní komory, Jakubská 647/2, 110 00 Praha 1, Česká republika.

Země původu Kanada.

Prodejce: BioPol GN s.r.o., člen Kanadské obchodní komory, Jakubská 647/2, Praha 1, 110 00, Česká republika.