Menu

Menu

Menu

Barny's Celadrin mast FORTE 40g

208,00 Kč bez DPH
252,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-936-MF
EAN: 8594156160449
DPH: 21 %
Hmotnost: 56 gramů
Rozměry balení: 14.2 x 3 x 3 cm
Kusů v kartonu: 10 ks

Výjimečná mast používaná v oblasti kloubů a krční páteře, ale i na záněty šlach, svalů a vazů. Pro lokální ošetření a okamžitou úlevu. Vhodný pro všechny věkové skupiny. Celadrin™ mast má spolehlivý a okamžitý účinek.

Celadrin™ je partnerem Mezinárodní federace pro sportovní medicínu (FIMS) pro sportovce a olympioniky z celého světa.
Celadrin™ (US Patent # 5,569,676) obsahuje cetylované deriváty (esterifikované) kyseliny myristové, myristoolejové, palmitoolejové, palmitové a další.

Obsahuje stejnou účinnou látku jako Celadrin Extra Silný. Celadrin mast je mimořádně účinná a při klinických testech 100 % pacientů dosáhlo okamžitého zlepšení.

Mast s látkou Celadrin™ a mentolem pro pokožku v oblasti kloubů a svalů. Vhodný jako doplněk k přípravku Barny´s Celadrin™ EXTRA SILNÝ. Efekt Celadrin™ masti je patrný již několik desítek minut od aplikace. Součástí Celadrin™ masti je i mentol pro zvýšení účinku. Nástup účinku je rychlý a efektivní.

Složení: aqua, myristic acid, myristoleic acid, oleic acid, palmitoleic acid, palmitic acid, lauric acid, capric acid, stearic acid, octyldodecanol, cetearyl alcohol, sorbitan stearate, menthol, polysorbate 60, cetyl palmitate, benzyl alcohol.

Použití: Aplikujte na pokožku tenkou vrstvu masti 3-4 x denně.

Upozornění: Pouze pro zevní použití! Zamezte kontaktu s očima! Nepoužívejte na poraněnou či jinak poškozenou pokožku! V případě přecitlivělosti na složky přípravku nebo déletrvající kontaktní reakci na přípravek přerušte aplikaci a o dalším se poraďte se svým lékařem. Uchovejte mimo dosah dětí! V případě požití ihned vyhledejte lékařskou pomoc! Skladujte na chladném a suchém místě. Šarže a expirace: Uvedena na tubě a na obalu.

Balení: 40 g

Výrobce: Biopol GN s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8