Menu

Menu

Menu

Barny's HerpeNorm 30 kapslí

243,00 Kč bez DPH
273,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-14
EAN: 621629902249
DPH: 12 %
Hmotnost: 39 gramů
Rozměry balení: 11.2 x 8 x 3 cm
Kusů v kartonu: 20 ks
Země původu : Česká republika (CZ)

Doplněk stravy pro čisté rty bez puchýřků. 30 kapslí v balení.

Popis

Vyzkoušejte HerpeNorm™, původní recepturu známého belgického profesora Guy Van Elsackera. Komfortní a snadné řešení! Už žádné masti, gely ani krémy – pouze 2x denně 1 kapsle. Malá kapsle s velkým účinkem! Bez lepku a laktózy...

Nepříznivé vnější faktory při oslabené imunitě způsobují nevzhledné puchýřky na rtech. Správně fungující imunitní systém se s nimi vypořádá sám. HerpeNorm™ je kombinace zinku a L-lysinu pro intenzivní péči o vaše rty, když se dostaví první projevy svědění, pálení, bodání či napětí. Důvod jeho vysoké efektivity je fakt, že HerpeNorm™ obsahuje zinek, který přispívá k dobré funkci imunitního systému. Organizmus se do 24-48 hodin postará sám o to, že se puchýřek na rtu oslabí a zevnitř vysuší i díky zinku, který příznivě ovlivňuje dobrý stav pokožky.

  • L-lysin je esenciální aminokyselina a lidský organismus ji nedokáže syntetizovat sám. Proto lysin musíme dodávat prostřednictvím stravy nebo doplňků stravy. Naše strava by proto měla být pestrá s vyváženým obsahem cukrů, tuků a bílkovin. Nižší hladiny lysinu byli zjištěny u vegetariánů (zejména veganů), sportovců, dětí, osob vyššího věku a osob s nevyváženou stravou chudou na lysin. Osoby trpící na častý výskyt puchýřků na rtech, nebo v okolí nosu, by měli omezit příjem potravin s obsahem bílé mouky, rýže, dále polotovarů a potravin s vysokým obsahem cukru.
  • Zinek podporuje správnou funkci imunitního systému.

Kombinaci L-lysinu a zinku doporučujeme pro intenzivní péči o vaše rty.

Pokud HerpeNorm™ nasadíte už při prvních projevech, puchýřek se ve většině případů ani neukáže a pokud přeci, tak v daleko slabší intenzitě a rychle zmizí.

Aminokyselina L-lysin obsažená v doplňku stravy HerpeNorm™ inhibuje aminokyselinu arginin. Pokud na puchýřky trpíte, měli byste se vyhýbat potravinám bohatým na arginin (např. ořechy).

Další informace

Složení (2 kapsle): L-lysin HCl 950 mg, želatina, hydroxypropylmethylcelulosa, zinek (glukonan zinečnatý, 52 % RHP) 5,2 mg, emulgátor (stearan hořečnatý), plnidlo (mikrokrystalická celulóza), barvivo (oxid zinečnatý). RHP – referenční hodnota příjmu.

Aktivní látky (1 kapsle 0,6 g):

  • L-lysin HCl 475 mg
  • Zinek 2,6 mg (26 % RHP)

Denní doporučená dávka: 1 kapsli 2x denně, nejlépe nalačno.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.

Balení: 30 kapslí

Hmotnost: 18 g (30 kapslí po 0,6 g)

Výrobce: Biopol GN s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8