Menu

Menu

Menu

Barny's Hypnox STOPstres 20 kapslí

258,00 Kč bez DPH
289,00 Kč s DPH
Dostupnost: Na dotaz
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-01
EAN: 621629901662
DPH: 12 %
Hmotnost: 23 gramů
Rozměry produktu: 11 x 8 x 2 cm
Rozměry balení: 11.4 x 8.1 x 1.8 cm
Kusů v kartonu: 10 ks
Země původu : Česká republika (CZ)

Pomáhá při stavech úzkosti, strachu a vnitřního neklidu.

Vědecky formulovaný HypnoX® StressManager™ je unikátní, patentem chráněná ingredience Lactium® - hydrolyzát mléčného proteinu, který pomáhá při emočním vypětí. Tato látka získala v roce 2004 bronzovou medaili za Best Inovation in Health Ingredients.

Užívání preparátu HypnoX® StressManager™ s obsahem vitaminu C doporučujeme:

• zdravé populaci, osobám se zvýšenou potřebou příjmu vitaminu C pro podporu normální psychické činnosti

• při zvýšené zátěži psychické činnosti

• při emočním vypětí a v období zvýšeného psychického tlaku (např. při zkouškách)

150 mg proteinového hydrolyzátu + 40 mg vitaminu C v denní dávce přispívá k lepší odolnosti vůči stresu v období zvýšené zátěže psychické činnosti. Ani dlouhodobé užívání přípravku HypnoX® StressPro® nevyvolává návyk. Přípravek je šetrný a nemá žádné vedlejší účinky.

  • Vycházíme z toho, že až 75 % vážných nemocí způsobuje stres a stavy úzkosti.
  • HypnoX® StressManager™ - pomoc pro každý den!
  • Pomáhá od prvního dne!
  • Je nenávykový a nezpůsobuje ospalost.
  • Certifikace o nejvyšší bezpečnosti GRAS - bezpečnější než mají běžně prodávané potraviny. (Peptony - Lactium® - Americký úřad pro kontrolu léčiv FDA).
  • Zdroj vitaminu C.

Stres (resp. fyziologická reakce organismu na stresovou situaci) byl pro naše předky nezbytnou součástí reakce v nebezpečných situacích.

Stres byl nutný pro přežití ve světě plném predátorů a život ohrožujících situací. I dnes můžeme někdy hovořit o pozitivním stresu, který vlastně působí jako hnací motor člověka a pomáhá mu dosáhnout vytýčeného cíle. V současné hektické době jsou však lidé vystaveni obrovskému nervovému vypětí, stres se stal každodenní součástí našeho života, což je nadmíru škodlivé, protože ne každý z nás je vůči stresu rezistentní a umí se s ním vyrovnat. Psychologický a sociální stres velkou měrou, v dlouhodobém horizontu, přispívá ke zvýšenému riziku některých závažných chorob. V krátkodobém horizontu se podílí na nekvalitním spánku, vede ke ztrátě koncentrace, poruchám paměti, depresím, zhoršení kognitivních funkcí, a to v konečném důsledku zase vede k dalšímu stresu a zvýšené podrážděnosti.

Aktivní látky (1 kapsle): Lactium® 150 mg, 40 mg vitaminu C. 1 kapsle obsahuje: Lactium® (hydrolyzát mléčného proteinu), želatina, askorbát sodný (40 mg vitaminu C - 50 % DDD), stearan hořečnatý - emulgátor, oxid titaničitý - barvivo.

V období zvýšené zátěže psychické činnosti užívejte 1 kapsli ráno spolu s jídlem. Využívejte celé balení. Nepřekračujte doporučenou denní dávku!

Upozornění: Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí! Přípravek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy a při alergii na mléčný protein. Možné užívat při laktózové intoleranci. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na blistru a krabičce. Uchovávejte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: Biopol GN s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8