Menu

Menu

Menu

Barny's Kloubní Supermix 60 tablet

324,00 Kč bez DPH
363,00 Kč s DPH
Dostupnost: Na dotaz
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-11
EAN: 621629901839
DPH: 12 %
Hmotnost: 139 gramů
Rozměry balení: 5.7 x 11.4 x 5.7 cm
Země původu : Česká republika (CZ)

Rozbouřené klouby zklidní jen sofistikované složení, kde se moderní věda spojila s tradiční čínskou medicínou. To je kombinace glukosaminsulfátu, MSM a extraktu z rostlin hojně používaných v tradiční čínské medicíně.

Představujeme unikátní komplexní produkt od týmu kanadských nutričních specialistů. Glukosaminsulfát a kolagen (typ II) jsou přirozenou součástí kloubní chrupavky. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Rostlinné extrakty s odkazem na historické užívání v lidovém léčitelství zvyšují komplexní efekt produktu.

Složení Kloubního Supermixu je bohaté, promyšlené, využívající zkušenosti tradiční čínské medicíny a mohlo vzniknout jen v týmu kanadských specialistů. Proč? Protože v Kanadě existuje na zdraví ještě jiný pohled, a to je tradiční čínská medicína, která je nedílnou a státem placenou součástí zdravotní péče.

Doplněk stravy s obsahem vitaminu C doporučujeme užívat zdravé populaci, osobám se zvýšenou potřebou příjmu glukosaminsulfátu, kolagenu a vitaminu C pro podporu normální tvorby kolagenu.

Složení (1 tableta): glukosaminsulfát 2KCl 95% [(glukosaminsulfát 2KCl z korýšů, stabilizátor polyvinylpyrolidon)] 1047 mg, MSM (methylfulfonylmethan) 500 mg, sladidlo (isomalt), stabilizátor (kopolymer polyvinylpyrolidonu a vinyl-acetátu), olej ze semen brutnáku lékařského Borago officinalis [(modifikovaný škrob, brutnákový olej práškový)] 25 mg, L-askorban sodný (vitamin C, 25% RHP) 20 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), hydrolyzovaný kuřecí kolagen typ II 50%, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), extrakt z oddenku zázvoru obecného Zingiber officinale [(5 % gingerolů, maltodextrin)] 15 mg, extrakt z oddenku a kořene kurkumy dlouhé Curcuma longa (95 % kurkuminů) 15 mg, extrakt z pryskyřice kadidlovníku pilovitého Boswellia serrata (85 % boswelových kyselin) 10 mg, látka protispékavá (stearan hořečnatý), stabilizátor (polydextróza), látka protispékavá (talek), barviva (oxid titaničitý, žluté oxidy železa), středně řetězcové triglyceridy, odpěňovač (polyethylenglykol), stabilizátor (polyvinylpyrolidon). RHP – referenční hodnota příjmu

Aktivní látky v max. denní dávce (2 tablety): glukosaminsulfát (glukosaminsulfát 2KCl) 2094 mg, MSM (methylsulfonylmethan) 1000 mg, sušený olej ze semene brutnáku lékařského (Borago officinalis (10 % kyseliny gamma-linolenové) 50 mg, kolagen typ II (hydrolyzovaný kuřecí) 40 mg, vitamin C (L-askorban sodný) 40 mg, zázvor obecný (Zingiber officinale) 30 mg, kurkuma dlouhá (Curcuma longa) 30 mg, boswelie (Boswellia serrata) 20 mg.

Dávkování: Děti od 12 let 1 tabletu denně. Dospělí 1-2 tablety denně. Jednu tabletu denně užívejte při kombinaci s doplňkem stravy Celadrin™ EXTRA SILNÝ, dvě tablety denně při samostatném užívání. Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na dóze/krabičce.

Balení: 60 tablet, 112,8 g (60 tablet po 1,88 g)

Výrobce: Biopol GN s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8