Menu

Menu

Menu

Barny's SuperCranberry kanadské brusinky SUPER SILNÉ 20 kapslí

225,00 Kč bez DPH
253,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-911
EAN: 621629901235
DPH: 12 %
Hmotnost: 70 gramů
Rozměry balení: 4.5 x 8.5 x 4.5 cm
Kusů v kartonu: 48 ks
Země původu : Česká republika (CZ)

Doplněk stravy. Nejsilnější brusinky od Barny´s.

Popis

Barny's SuperCranberry™kanadské brusinky SUPER SILNÉ představují naprostou špičku v oblasti kvality, jedná se o nejsilnější brusinky od Barny's. SuperCranberry™ kanadské brusinky SUPER SILNÉ jsou navíc obohaceny o vitamin H (biotin), který přispívá k udržení normálního stavu sliznic (např. sliznic močového ústrojí).

Nejnovější vědecké poznatky1 potvrzují nutnost kvalitního koncentrátu a s tím související minimální efektivní množství PAC (36 mg 2), které je nutné užít v denní dávce.

Pro maximální efekt jsme tyto poznatky zohlednili v sedmidenním dávkovacím schématu doplňku stravy SuperCranberry™ kanadské brusinky SUPER SILNÉ. Maximální aktivita PAC je šest hodin po podání brusinkového koncentrátu, proto jsou denní dávky rozděleny do dvou dávek. Při náhlém dyskomfortu močové soustavy první tři dny užívejte 4 kapsle denně ve dvou dávkách, v dalších dnech dvě kapsle denně.

Pokud se problémy během prvních dvou dnů nezmírní, vyhledejte péči lékaře. Vyhledejte lékaře ihned, pokud by se objevila horečka, třesavka, bolesti v zádech nebo krev v moči, tedy příznaky onemocnění vyžadující nasazení antibiotik. I antibiotika je vhodné doplnit o užívání SuperCranberry™ kanadské brusinky SUPER SILNÉ.

Jsou vhodné, po poradě s lékařem, i v době těhotenství a kojení, kdy není možná léčba antibiotiky.

ZDROJ VITAMINU H.

SuperCranberry™ kanadské brusinky SUPER SILNÉ:

  • Obsahují extrakt CranRichPACTM 4.5 40:1 standardizovaný na minimálně 4,5 % proanthokyanidinů (PAC)
  • 500 mg extraktu odpovídá 20 000 mg čerstvých plodů brusinky kanadské – Vaccinium macrocarpon jakostní třídy A, které jsou sklizeny v období s nejvyšší koncentrací pro zdraví blahodárných proanthokyanidinů (PAC)
  • Jedna kapsle obsahuje minimálně 125 mg PAC (měřeno metodou Eu.Pharm.), jedná se tak o nejsilnější brusinky od Barny's
  • Jsou obohaceny o vitamin H (biotin), který přispívá k udržení normálního stavu sliznic (např. sliznic močového ustrojí)
  • Brusinky obsahují celou řadu důležitých látek s příznivým účinkem na lidský organismus – vitaminů, minerálů, stopových prvků, flavonoidů, nejvýznamnější je však obsah PAC, které se řadí do skupiny polyfenolů.

CranRich™ je ochranná známka Inovo Biologic Inc. (Kanada)

1Howell a kol. Vliv dávky na antiadhezní aktivitu uropatogenní Escheria coli v moči po užívání brusinkového prášku standardizovaného na obsah proanthocyanidinů: multicentrická, randomizovaná dvojitě zaslepená studie. BMC Infekční Nemoci 2010, 10:94.

2Schválení Francouzské Agentury Zdravotní Bezpečnosti Potravin - AFSSA, hlášení vztahující se k hodnocení dokladů týkajících se tvrzení „pomáhá ke snížení usazování určitých bakterií E. coli na močových stěnách" pro brusinkový nektar/koktejl, 3. prosince 2004, Afssa - Podání č. 2003-SA - 0214.

Další informace

Složení (1 kapsle 0,653 g): brusinkový extrakt CranRichPAC® 4.5 (Vaccinium macrocarpon, extrakt z plodů klikvy velkoplodé 40:1, standardizováno na 25 % proanthokyanidinů; maltodextrin) 500 mg, plnidlo (hydroxypropylmethylcelulóza, mikrokrystalická celulóza), látka protispékavá (stearan hořečnatý, oxid křemičitý) vitamin H (D-biotin, 24 % RHP) 12 μg.
RHP – referenční hodnota příjmu

Denní doporučená dávka:

  • Při náhlých obtížích: dospělí užívají první 3 dny zvýšené dávkování 2x2 kapsle denně (2 ráno, 2 večer), 4.-7. den 2x1 kapsli denně (1 ráno, 1 večer).
  • Při mírných obtížích: dospělí užívají 2x1 kapsli denně (1 ráno a 1 večer). Děti od 3 let užívají dle míry obtíží 1-2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím vody. Dbejte na dostatečný pitný režim.

SuperCranberry™ SUPER SILNÉ jsou vhodné po poradě s lékařem i v době těhotenství a kojení, kdy není možná léčba antibiotiky.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let věku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.

Balení: 20 kapslí

Hmotnost: 13,06 g (20 kapslí po 0,653 g).

Výrobce: Biopol GN s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8