Menu

Menu

Menu

Barny's VirusBlock forte 20 kapslí

217,00 Kč bez DPH
244,00 Kč s DPH
Dostupnost: Na dotaz
Značka: BARNY'S
Kód: BAR-06
EAN: 621629901471
DPH: 12 %
Hmotnost: 48 gramů
Rozměry balení: 5.7 x 10.4 x 5.7 cm
Kusů v kartonu: 10 ks
Země původu : Česká republika (CZ)

Zmobilizuje imunitní systém při prvních příznacích jeho oslabení. Účinná ochrana proti virům a bakteriím. Při prvních příznacích oslabení organismu. Ve většině případů stačí užívat pouhých 5 dnů.

Barny´s VirusBlock™ forte obsahuje standardizované rostlinné extrakty ženšenu, aloe a kozince doplněné o vitamín C a zinek, které podporují normální funkci imunitního systému. Tato výjimečná kombinace zajišťuje nastartování imunitního systému při prvních příznacích jeho oslabení. Jednotlivé složky se různou měrou podílejí na rychlé podpoře optimální funkce imunitního systému. Složením vychází v Kanadě z nejprodávanějšího přípravku na chřipku a nachlazení.

Užívání preparátu VirusBlock™ forte doporučujeme pro rychlé nastartování normální funkce imunitního systému.

Složení: Aktivní látky (1 kapsle):
Panax ginseng (4 % ginsenosidů) 250 mg
vitamín C (kyselina l-askorbová - 250 % DDD) 200 mg
ACTIValoe® Qmatrix® QM 200x Aloe vera (10 % polysacharidů) 100 mg
Astragalus membranaceus (20 % polysacharidů) 50 mg
zinek (25 % DDD) 2,5 mg

Ženšen:

- patří mezi tzv. adaptogeny, rostlinné produkty, které působí pozitivně na obranyschopnost organismu, jsou vhodné při stresu a pomáhají organismu adaptovat se na situaci, ve které se nachází. Nejúčinnější látky v ženšenu, tzv. ginsenosidy, patří mezi nejprobádanější látky rostlinného původu vůbec.

Vitamin C:

- je důležitou látkou pro správnou funkci imunitního systému zejména díky svým antioxidačním účinkům.

Kozinec:

- patří rovněž mezi adaptogeny - obsažené polysacharidy podporují přirozenou obranyschopnost organismu.

Zinek:

- jeho přítomnost v organizmu je nezbytnou podmínkou pro správné fungování řady enzymatických procesů a imunitního systému. Zinek hraje v organismu významnou roli katalyzátoru, je nezbytný pro buněčné dělení, urychluje chemické pochody a napomáhá přirozené imunitě i v prostředí nosohltanu.

Surovina Certified Plus® Aloe vera se vyrábí speciální patentovanou technologií Qmatrix® pouze z vnitřní části listů Aloe barbadensis Miller (syn. Aloe vera Linne). Obsahuje standardizovanou kvalitu účinných látek (výrobce deklaruje minimálně 10% obsah polysacharidů). Vysoké procento obsažených polysacharidů má podobný účinek na imunitu jako účinné látky ženšenu a jejich působení se vzájemně doplňuje. Aloe vera zvyšuje absorpci vit. C až o 200 % a prodlužuje jeho účinek v organismu.

ACTIValoe™ je registrovaná ochranná známka společnosti největšího světového výrobce Aloe vera.
Aloecorp Inc, USA, jehož aloe je certifikována Mezinárodní vědecké rady aloe (IASC). ACTIValoe™ je vyrobena v souladu s ekologickými zásadami a zpracovaná Qmatrix™ technologií.

Doporučené dávkování: 2 kapsle ráno a 2 kapsle večer nejlépe na lačno při prvních příznacích oslabení organismu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Upozornění: Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby s vysokým nebo kolísavým krevním tlakem a poruchami srdečního rytmu. O užívání se poraďte se svým lékařem.

Balení: 14 g (20 kapslí po 0,7 g), balení na 5 dnů

Výrobce: Biopol GN s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8