Menu

Menu

Menu

Beco Bed Mattress XL 115x95cm- modrá

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: BeCo
Kód: BG-752058
EAN: 5060189752058
DPH: 21 %

Ekologický hypoalergenní pelíšek pro psa i kočku Beco Bed Mattress je dokonalým místem k odpočinku po dlouhém dni ! vyrobené z kvalitní bavlny a konopných vláken co dělá pelíšek odolným a zároveň hypoalergenním s antibakteriálními vlastnostmi odpuzuje vlhkost dostupné v 3 velikostech - M – 55x75xcm , L – 95x75cm, XL – 115x95cm.

Ekologický hypoalergenní pelíšek pro psa i kočku Beco Bed Mattress

Beco Mattress pelíšky jsou dokonalým místem k odpočinku po dlouhém dni !

Luxusní až do 15 cm hluboko plněný matrac se super měkkou ekologickou výplní, která je zabalena v unikátní kombinaci bavlny a lnu poskytne vašemu mazlíčkovi vysoké pohodlí a vy se už nemusíte přihlížet, jak se pejsek točí v kruhu pro získání nejlepší polohy pro dobrý odpočinek... Zároveň se staráte o jeho zdraví, nakolik pelíšek je vyroben z přírodních vláken (konopí a bavlna).

  • vyrobené z kvalitní bavlny a konopných vláken co dělá pelíšek odolným a zároveň hypoalergenním s antibakteriálními vlastnostmi
  • vnitřek je vyplněn z recyklovaných PET lahví
  • odpuzuje vlhkost
  • pelíšek je odolný, prošívaný
  • lze prát v pračce
  • dostupné v 3 velikostech - M – 55x75xcm , L – 95x75cm, XL – 115x95cm.

Společnost BecoThings se zaměřuje na výrobu zábavních produktů, které jsou prospěšné pro přírodní prostředí a zároveň jsou kvalitní a estetické.

Produkty BecoThings se vyrábějí z přírodních rostlinných vláken, které se nacházejí v bambusových nebo rýžových slupkách. Po shromáždění základních surovin z udržitelných zdrojů se vlákna smíchávají s bio pryskyřicemi a přírodní gumou na výrobu produktů BecoThings.

Věříme, že chování se ekologicky neznamená vzdát se věcí, které nás těší. Snažíme se nabídnout sérii inovativních, cenově dostupných , ekologických produktů pro domácí mazlíčky a tak pomáhat jejich majitelům při rozhodnutích v souladu s ochranou životního prostředí.