Menu

Menu

Menu

Beco Treats Odměna pro psy Dog Choc 70g

78,00 Kč bez DPH
88,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem
Značka: BeCo
Kód: BG-755820
EAN: 5060189755820
DPH: 12 %
Hmotnost: 70 gramů
Rozměry balení: 12 x 20 x 3 cm
Kusů v kartonu: 10 ks

Pochoutka pro psy s karobem, heřmánkem a quinoou.

Popis

Chcete-li nabídnout Vašemu psovi něco opravdu speciálního, máme tu pro Vás tuto pochoutku, která díky chutným a zdravým ingrediencím potěší každého psa. Uklidňující směs karobu, heřmánku a quinoy, která Vašemu psovi zpříjemní siestu stejně, jako Vám hrnek horkého kakaa.

  • Karob je přirozeně sladká náhražka čokolády, která je nejen chutná, ale obsahuje také vysoký obsah vlákniny pro podporu zdravého trávení.
  • Heřmánek má přirozeně uvolňující a uklidňující účinky, a pomáhá tak uklidnit nadměrně vzrušené nebo úzkostné psy.
  • Quinoa je bezlepkový rostlinný zdroj bílkovin podporující zdravý vývoj svalů.

Klíčové vlastnosti

  • Zdroj proteinu na rostlinné bázi - všichni hledáme způsoby, jak můžeme kdekoli a kdykoli snížit příjem masa. Tyto chutné rostlinné sušenky ve tvaru malé kosti mohou Vašemu psovi pomoci udělat totéž a ani o tom nemusí vědět! Jsou plné nízkokalorických rostlinných proteinů, které poskytnou zdroj energie, sílu a vitalitu.
  • Super chutné - pečlivě jsme vybrali všechny ingredience, o kterých víme, že je psi milují a upekli jsme z nich lahodné sušenky. Ingredience byly získány co nejvíce z lokálních zdrojů, čímž eliminujeme zbytečné environmentální náklady na dlouhou přepravu.
  • Pečení a výroba dobrůtek z obnovitelných zdrojů - tyto dobroty jsme upekli v malých množstvích ve Spojeném království, energií, získanou z obnovitelných zdrojů, díky čemuž je jejich příprava energeticky efektivnější.
  • Balení v kapesní velikosti
  • Kompostovatelné obaly

Další informace

Složení: Ovesná mouka, rostlinný glycerin, žitná mouka, sušený karob (8 %), za studena lisovaný řepkový olej, quinoa (1 %), heřmánek (1 %), minerály.

Energetická hodnota: 223 kcal / 70 g

Analytické složky: Surový protein 6,67 %, surové oleje 10,51 %, vláknina 4,47 %, anorganická hmota 1,47 %, vlhkost 18%.

Dávkování: Tyto pamlsky jsou vhodné pro psy od 8 týdnů. Nepodávejte více než 5 kůstek denně. Vždy se ujistěte, že Váš pes má k dispozici dostatek pitné vody. Při krmení na něj dohlížejte.

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah psa.

Rozměry balení: 12 x 20 x 3 cm