Menu

Menu

Menu

Bonaloka ASTASORB C 210ml

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Bonaloka
Kód: BON-18
EAN: 8594189940292
DPH: 12 %
Hmotnost: 251 gramů
Rozměry balení: 5.6 x 5.6 x 14.9 cm
Kusů v kartonu: 35 ks

Vysokodávkový vitamin C s astaxanthinem - doplněk stravy.

Představujeme vám AstaSorb C, unikátní spojení vysokodávkového vitaminu C s astaxanthinem. (Podle originální receptury a postupu PharmDr. Richard Pfleger.)

Bonaloka - AstaSorb

3týdenní kúra, odměrka je součástí balení.

Tato kombinace je jediná svého druhu na světě a využívá příznivé účinky obou látek najednou.

AstaSorb C obsahuje v denní dávce (10 ml) 3 mg astaxanthinu a 1,2 g vitaminu C. Jedná se o formu Denzní Lipo-Suspenze (DLS), která umožňuje mnohem vyšší využitelnost účinných látek, než by tomu mohlo být u běžných forem samostatných vitaminů. AstaSorb C má pomerančovou příchuť a ředí se s 250 – 500 ml vody.

 

Biologická dostupnost vitaminu C pro organismus je při jeho opakovaném podání omezena. Obecně platí pravidlo, že čím vyšší jednorázová dávka céčka, tím menší jeho dostupnost do organismu. Vstřebávání vitaminu C je v střevním traktu řízeno specifickým přenašečem pro tento vitamin a ten je kapacitní. Má tedy omezenou kapacitu přenosu v čase a dávce. Alternativou je buď intravenózní podání, které vyžaduje odpovídající vybavení a zázemí a není úplně běžně dostupné nebo volba jiného způsobu podání

Naproti tomu v DLS suspenzi, díky speciálnímu výrobnímu postupu, je vitamin C spolu s liposolubilním Astaxanthinem navázán na velkou koncentraci tukových sférozómů – volných mikrokapiček z lecitinu, díky čemuž se tyto účinné látky lépe vstřebávají do organismu v mnohem větším množství. Vitamin C je navíc v tomto produktu obsažen ve formě askorbanu sodného, takže nepřekyseluje organismus a má vyšší biologickou dostupnost než běžně užívaná kyselina askorbová. DLS suspenze je stabilizovaná s odpovídající dobou trvanlivosti.

Hlavní účinky vitaminu C:

·         Vitamin C přispívá k udržení normálního imunitního systému.

·         Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavky, dásní, pokožky a zubů.

·         Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

 

Jak si správně připravit svou denní dávku ASTASORB C? Podívejte se na následující video!

Výroba astaxanthinu v České republice

 
 

Složení: Aqua purificata – demineralizovaná čištěná voda, sodná sůl kyseliny askorbové 0,12 g/1 ml (150% RHP), slunečnicový lecitin (non GMO), astaxanthin 0,3mg/1ml (Haematococcus pluvialis 5% astaxanthinu), Tween 80 - Polysorbát 80 (E435) - emulgator, sorban draselný (E202) - konzervant, pomeranč - ovocná příchuť.

RHP referenční hodnota příjmu.

Dávkování: Užívejte 2 x denně 5 ml nebo 1x 10 ml suspenze nejlépe v čisté vodě (250 – 500 ml). Pro dávkování použijte přiložený kalibrovaný dávkovač nebo stříkačku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Před použitím protřepat.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte v suchu, na tmavém místě při teplotě do 8 - 12 °C. Po otevření spotřebujte do nejlépe do 1 - 2 měsíců podle velikosti balení. Liposuspenze je stabilní v chladovém režimu (lednice).

Výrobce: Vyrobeno v ČR ve spolupráci se společností Malbucare s.r.o.

Distributor: BONALOKA s.r.o.

Balení: 220 g suspenze+/- 5%,

Originální receptura: PharmDr. R. Pfleger