Menu

Menu

Menu

HOWND® Butch Leather, Parfém pro psy, 250ml

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Do 14 dnů od objednání
Značka: Hownd
Kód: BG-740891
EAN: 5060374740891
DPH: 21 %

HOWND® Butch Leather Cologne For Man Dogs, 250ml, je parfém pro náročné pejsky, pány. Vyniká tradiční vůní vetiveru a cedrového dřeva, tato vůně může zvednout psy na novou úroveň rafinované maskulinity - takže pozor na ty vrtivé dívčí ocasy!

HOWND® Butch Leather, Parfém pro psy, 250ml.

HOWND® Butch Leather, Parfém pro pejsky- pány, 250ml, je parfém pro náročné pejsky, pány. Vyniká tradiční vůní vetiveru a cedrového dřeva, tato vůně může zvednout psy na novou úroveň rafinované maskulinity - takže pozor na ty vrtivé dívčí ocasy!

Dostupné v úžasném 250ml balení, jehož prémiová kvalita přináší něco nového do péče o vašeho mazlíčka.

Všechny výrobky značky HOWND® jsou vyrobeny bez chemikálií, jako je alkohol, parabeny, mýdlo a barviva a jsou také bezpečné pro použití s aktuálními antiparazitárními produkty.

Díky použití čistě přírodních směsí aromatických olejů, vitaminu E, pro-vitaminu B5, pšeničných bílkovin, ovesných vloček a šťávy z listů aloe vera, všechny produkty společnosti HOWND® jsou vyrobeny bez alkoholu, parabenů, mýdel a barviv. Produkty jsou vyrobeny s vyrovnaným pH-faktorem, jsou šetrné k pokožce a srsti, a tak Vaši mazlíčci vypadají úžasně a voní výjimečně.

HOWND produkty nesou označení Leaping Bunny (Skákající Zajac), ocenění udělované organizací ochraňující zvířata- Cruelty Free International.