Menu

Menu

Menu

Malbucare NASPANÍ spray 30 ml

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Malbucare
Kód: MLB08
EAN: 8594186060238
DPH: 12 %
Hmotnost: 42 gramů
Kusů v kartonu: 60 ks

Sprej Malbucare NASPANÍ je malým, ale inovativním příspěvkem lékárníka jak do složení, tak do způsobu aplikace pro nespavce nebo pro ty, kteří touží večer po výrazném zklidnění.

Sprej Malbucare NASPANÍ je malým, ale inovativním příspěvkem lékárníka jak do složení, tak do způsobu aplikace pro nespavce nebo pro ty, kteří touží večer po výrazném zklidnění. Proč od lékárníka, protože vždy v minulosti to byli právně lékárníci, kteří posouvali znalosti o využití přírodních zdrojů pro zdraví člověka.
Doplněk stravy.
Hlavní složky Spreje NASPANÍ. Silná 4ka.

Chmelové pryskyřice, kyseliny,  prenylované flavonoidy a antioxidanty. Chmel zná každý. Ale chmel obsahuje celou řadu cenných látek s širokým spektrem účinků. A protože vaříme z chmele hlavně pivo, což je dobře, trochu se vytrácí ten hlavní přínos a potenciál.  Účinky z důvodů legislativy uvádět nemůžeme, ale α-kyseliny a xanthohumoly jsou hlavními nositeli námi hledaných vlastností.  Chmelový extrakt, který v NASPANÍ používáme je velmi specifický. Jedná se o jednu z mála světových variant odrůdy s vysokým podílem žádoucích α-kyselin (až 20%) a xanthohumolů. Varianta má i harmonickou příchuť (citrus, víno, koření), proto ji nemusíme dále upravovat.
Heřmánek pravý. Je zdrojem celého orchestru látek sesquiterpenů, flavonoidů a polyacetylenů. Některé z nich navozují žádoucí zklidnění. Náš heřmánek je pravý a látky získáváme čistou macerací jako za starých časů.
L-theanin - aminokyselina γ-glutamylethylamid produkovaná pouze zelenými listy čajovníku. Podávání theaninu vede k navození hluboké relaxace a zklidnění. Zvyšuje aktivitu mozkových α-vln.
Safranal z koření blizen šafránu setého. Safranal je silný antioxidant s relaxačními vlastnostmi.
Složení 1 dávka: (300 mg): čištěná demineralizovaná voda, glycerol, chmelový extrakt* (Humulus lupulus) - obsah α- kyselin min. < 16%, celkové polyfenoly > 2%, L- theanin* 100 mg, heřmánkový macerát* 10% Matricaria chamomilla) 60 mg, extrakt pepře Bioperine®* 2mg, výtažek šafránu* (Crocus sativus) - 0,1% safranalu, regulátor kyselosti - kyselina askorbová, sorban draselný E202 - konzervant.
*% referenční hodnota příjmu není stanovena.
Dávkování: Vstříkněte před spaním 1 plnou dávku (3 vstřiky) pod jazyk nebo sliznice úst a nechte působit. Při silné nespavosti po ½ hod. dávku zopakujte.
Ukládejte mimo dosah dětí!
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.
Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu a etiketě.
Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl.
Uchovávejte v suchu, na tmavém místě při teplotě do 25°C.
Výrobce a distributor: Malbucare s.r.o., Malostranské nábř. 558/1, 118 00 Praha 1
Vyrobeno v ČR
Originální receptura PharmDr. R. Pfleger.
Balení Sprej: obsah 30ml +/- 5% cca 100 dávek