Menu

Menu

Menu

Malbucare Startuj Spray 30 ml

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Malbucare
Kód: MLB13
EAN: 8594186060306
DPH: 12 %
Hmotnost: 42 gramů
Kusů v kartonu: 60 ks

Je určen každému, kdo potřebuje o něco více energie, více vitality a soustředění.

Startuj Spray 30 ml

Doplněk stravy

 STARTUJ obsahuje kombinaci koncentrovaného ženšenového výtažku a L- karnitin monohydrátu. Na rozdíl od kofeinových nakopávačů (kde zdrojem kofeinu bývá zelený čaj, guarana nebo další podobné látky), nestimuluje adrenokortikální osu. Při jeho podání nedochází k zapojení kompenzačních mechanizmů, jak je tomu například u kofeinu a nezatěžuje tak nadledvinky, oběhový systém a srdce.

Je určen každému, kdo potřebuje o něco více energie, více vitality a soustředění. Jednoduše a rychle, přes sliznici úst. 

 Panax ginseng  - ženšen pravý je silný adaptogen doplněný o antioxidační a energetický účinek L- karnitinu. 

Adaptogen zjednodušeně znamená, že adaptuje organismus na vnější stresor nespecifickým účinkem, tedy prostřednictvím široké škály fyzikálních, chemických a biochemických pochodů v těle. Má celkově harmonizující účinek, tam kde je nutné posiluje, ale zároveň nezhoršuje a neoslabuje jiné pochody. Tím se liší od mnoha jiných stimulantů. Jedná se doslova o přirozené nejčastěji rostlinné tonikum.

Ženšen pravý je bohatým zdrojem různorodých látek včetně saponinů (ginsenosidů), alkaloidů, fytosterolů, vitaminů, minerálů a některých enzymů (přehled těchto látek není až tak zajímavý, zajímavým se stává, až když k jednotlivým frakcím přiřadíme jejich účinky na lidský organismus). Ty však vzhledem k legislativě nemůžeme uvádět. Přesto je potřeba zdůraznit, že je ženšen předmětem širokého vědeckého zájmu a na jeho adresu bylo publikováno v centrální vědecké databázi téměř 6500 odborných prací se stále rostoucím počtem a neutichajícím zájmem. 

Protože dbáme na kvalitu našich výrobků, náš sprej obsahuje koncentrovanou formu 70% ženšenového výtažku prověřeného výrobce (minimální stáří ženšenu je 6 let a výtažek je plně rozpustný). Tím se nám podařilo dostat odpovídající ekvivalent sušeného kořenu ženšenu i do jedné dávky malého spreje! 

 L- karnitin je notoricky známá výživová látka, produkovaná hlavně v játrech.  Hlavní funkcí karnitinu je výroba energie „spalováním tuků“ (beta - oxidace mastných kyselin). Málo je však známo, že karnitin působí jako výkonný antioxidant, který se podílí na udržování vnitřního prostředí (funguje jako pufr). 

 

Spojení L-karnitinu s koncentrovaným ženšenovým výtažkem v jedné dávce je dobrou volbou při únavě, ztrátě koncentrace nebo v rekonvalescenci.

 

Složení 1 dávka (400 mg): čištěná demineralizovaná voda, glycerol, L-karnitin baze 60 mg*, extrakt ženšenu 70% (Panax ginseng) 20 mg*, extrakt z pepře - Bioperine® 2mg, kyselina citrónová E330 (regulátor kyselosti), sorban draselný E202 (konzervant), příchuť pomeranč.

*RHP referenční hodnota příjmu není stanovena.

Dávkování: Pro rychlé působení vstříkněte 1 dávku (plné 3 vstřiky) pod jazyk a na sliznici úst, nechte působit.

Upozornění:

Ukládejte mimo dosah dětí!

Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.

Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na obalu a etiketě.

Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.

Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Uchovávejte v suchu, na tmavém místě při teplotě do 25°C.

Před použitím vždy protřepat.

 Výrobce: Vyrobeno v ČR

 Distributor: Malbucare s.r.o., Malostranské nábř.1, Praha 1, ČR

 Originální receptura:  Dr. R. Pfleger.

 Balení sprej: obsah 30ml cca 75 dávek