Menu

Menu

Menu

Pelech pro psa, Beco Bed Donut M 52cm - Modrá

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: BeCo
Kód: BG-751143
EAN: 5060189751143
DPH: 21 %

Ekologický hypoalergenní pelíšek pro psa i kočku Beco Bed Donut Beco Donu je  dokonalým místem na oddych po dlouhém dni. 4 polštáře z každé strany pelíšku poskytují vašemu miláčikovi vysoké pohodlí. Vyrobený z přírodních vláken (konopí a balna), vnitřek je vyplněn z recyklovaných PET lahví. Odpuzuje vlhkost, lze prát v pračce.  Velikost M – polštář 52cm, vanička 60cm,vnější rozměr 65/66cm

Ekologický hipoalergénny pelech pre psa aj mačku Beco Bed Donut

Beco Donut pelíšky jsou dokonalým místem k odpočinku po dlouhém dni !

4 polštáře z každé strany pelíšku poskytují vašemu miláčkovi vysoké pohodí a už se nemusíte přihlížet, jak se pejsek točí v kruhu pro zjištění nejlepší polohy pro dobrý odpočinek... Zároveň se staráte o jeho zdraví, nakolik pelíšek je vyroben z přírodních vláken (konopí a balna).

  • vyrobeno z kvalitní bavlny a konopných vláken co dělá pelíšek odolným a zároveň hypoalergenním s anibakteriálním 
  • vnitřek je vyplněn z recyklovaných PET lahví
  • odpuzuje vlhkost
  • pelíšek je odolný, prošívaný
  • lze prát v pračce
  • Velikost M- polštář 52cm, vanička 60cm,vnější rozměr 65/66cm

Společnost BecoThings se zaměřuje na výrobu zábavních produktů, které jsou prospěšné pro přírodní prostredí a zároveň jsou kvalitní a estetické.

Produkty BecoThings se vyrábějí z přírodních rostlinných vláken, které se nacházejí v bambusových nebo rýžových slupkách. Po shromáždění základních surovin z udržitelných zdrojů se vlákna smíchavají s bio pryskyřicemi a přírodní gumou na výrobu produktů BecoThings.

Věříme, že chováni se ekologicky neznamená vzdát se věcí, které nás těší. Snažíme se nabídnout sérii inovativních, cenově dostupných , ekologických produktů pro domácí mazlíčky a tak pomáhat jejich majitelům při rozhodnutích v souladu s ochranou životního prostředí.