Menu

Menu

Menu

PetSafe® Dvířka Staywell 500EF Infra Red, bílá

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Do 14 dnů od objednání
Značka: PetSafe (Staywell)
Kód: BG-500EF
EAN: 5011569002812
DPH: 21 %
Hmotnost: 963 gramů
Rozměry produktu: 24.4 x 25.7 x 10.7 cm
Země původu : Čína (CN)

Speciální Infra Red klíč, který nosí kočka na krku, otevírá dvířka když se k nim zvíře přiblíží. Max. váha psa/kočky: 7kg

Dvířka pro psa a kočku 500EFS Infra Red - bílá.

Speciální infra-red klíč, který nosí kočka na krku, otevírá dvířka když se k nim zvíře přiblíží. InfraRed technologie je nejmodernější dostupná na trhu. Nejlepší řešení jak zajistit přístup a volný pohyb kočce během dne či přes noc. Dvířka se dají nastavit i na manuální ovládání (4-směrné) bez použití infra klíče. Vhodná pro instalaci do max. tloušťky materiálu cca 5,4cm. Pokud je materiál tlustší je možné dvířka nainstalovat s tunelem.

Pokud máte více než 1 kočku/psa je nutné si dokoupit extra klíč v té jisté barvě. Dvířka se dodávají s jedním klíčem určité barvy (preferenci barvy u dvířek můžete zadat do poznámky v objednávce) avšak ne vždy můžeme expedovat dvířka s konkrétní, požadovanou barvou klíče. Doporučujeme proto, abyste si objednali dvířka s konkrétní barvou klíče pouze v případě pokud např. ve vašem okolí někdo již daná dvířka používá a proto musíte mít jinou barvu klíče a pod. Pokud máte otázky či nejasnosti neváhejte nás kontaktovat.

Rozměr:

  •     celková velikost: 252mm x 241mm
  •     velikost vnitřního otvoru: 175mm x 168mm
  •     instalace do skla: otvor 212mm průměr kruhu
  •     max. šířka ramen: 150mm
  •     max. váha psa/kočky: 7kg

4-směrné uzamykání: - pouze dovnitř, pouze ven, otevřené, zavřené



Dvířka jsou vhodná pro instalaci do dřeva, skla, cihlové stěny, PVC, kovu.