Menu

Menu

Menu

PLANET DOG Hračka na pamlsky pro psa, Orbee-Tuff Mazee, zelená

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Planet Dog
Kód: BG-10573300
EAN: 834447006840
DPH: 21 %
Hmotnost: 10 gramů

Tato interaktivní puzzle hra nabízí hodiny dlouhotrvající a stimulující zábavy pro psy jakékoli velikosti.

Hračka pro psy Mazee je navržena tak, aby aktivovala mysl a energizovala hru vašeho miláčka. Zaručená stimulace, jiskření a vzrušení! Přestože je hračka Mazee odolná, je určena pro puzzle-hru, ne žvýkání, takže není hodnocena na našem měřítku trvanlivosti. Při hraní s hračkou Mazee nenechávejte vašeho miláčka bez dozoru. K dispozici v malinové a zelené barvě s průměrem 12,5cm. Snadno se vyčistí ručně nebo na horním stojanu myčky. Vyrobeno v USA.

Míček Orbee-Tuff® Mazee je působivý, odmění a pobaví! Tato interaktivní puzzle hra nabízí hodiny dlouhotrvající a stimulující zábavy pro psy jakékoli velikosti. Průhledný a ohebný vnější obal Orbee-Tuff® v kombinaci s tvrdším vnitřním bludištěm aktivuje hned několik smyslů psů - sluch, zrak a čich. Naplňte ji pamlsky a o zábavu je postaráno.

Orbee-Tuff je plast, který vyvinula společnost PLANET DOG a neobsahuje latex. Je to termoplastový elastomer (TPE), ale namísto použití jakéhokoli chemického změkčovače (jako jsou ftaláty nebo BPA) používaného ve vinylových a jiných plastech se používá na změkčení bílý olefinický olej, který je velmi podobný dětskému oleji a je zcela bezpečný. Přidává se do něj také malé množství esenciálního oleje z máty peprné. Tyto hračky byly testovány a už mnohokrát označené jako netoxické, protože materiál Orbee-tuff byl představen před 10 lety. 

  • Interaktivní puzzle hračka nabízí hodiny dlouhotrvající a stimulující zábavy
  • Dostupné v malinové a zelené barvě
  • Průměr míčku je 12,5cm
  • Orbee-Tuff je plast, který vyvinula společnost PLANET DOG a neobsahuje latex