Menu

Menu

Menu

PLANET DOG Hračka pro psa, Orbee-Tuff NOOKS, červená

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Planet Dog
Kód: BG-834447003214
EAN: 834447003214
DPH: 21 %
Hmotnost: 10 gramů

Nová hračka pro nový druh zábavy! Je úplně jiná než cokoliv co jste dosud viděli.

Orbee-Tuff Nooks je nová hračka pro nový druh zábavy! Je úplně jiná než cokoliv, co jste dosud viděli, ale má všechny vlastnosti, které očekáváte od výrobků značky PLANET DOG s označením Orbee-Tuff. Tyto míčky jsou hezké, odolné, skákající, plovoucí a s mátovým aroma. Každý z nich má speciální tvar, který je ideální pro vyplnění pamlsky. Tyto odháněče nudy budou vaši mazlíčci milovat.

Míčky Orbee-Tuff Nooks jsou perfektní hračkou pro psy a pro jejich zcela nový zážitek ze žvýkání. K dispozici v provedení v podobě žlutého Smajlíka, zeleného znaku Míru, červeného Srdíčka, s průměrem 6,5cm. Míček má hodnocení 5 z 5 na naší stupnici trvanlivosti, takže je ideální pro psy, kteří rádi vše okusují. Vyrobeno v USA.

Orbee-Tuff je plast, který vyvinula společnost PLANET DOG a neobsahuje latex. Je to termoplastový elastomer (TPE), ale namísto použití jakéhokoli chemického změkčovače (jako jsou ftaláty nebo BPA) používaného ve vinylových a jiných plastech se používá na změkčení bílý olefinický olej, který je velmi podobný dětskému oleji a je zcela bezpečný. Přidává se do něj také malé množství esenciálního oleje z máty peprné. Tyto hračky byly testovány a už mnohokrát označené jako netoxické, protože materiál Orbee-tuff byl představen před 10 lety. 

  • Ideální pro psy, kteří rádi vše okusují
  • Dostupné ve třech provedeních
  • Průměr míčku je 6,5cm
  • Orbee-Tuff® je plast, který vyvinula společnost PLANET DOG a neobsahuje latex