Menu

Menu

Menu

PLANET DOG Hračka pro psa, Orbee-Tuff Pískací míček

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Planet Dog
Kód: BG-10858500
EAN: 834447009773
DPH: 21 %
Hmotnost: 10 gramů

Inovativní míček pro psy Orbee-Tuff vydává během házení hvízdavý zvuk.

Hračku pro psy Orbee-Tuff pískací míček psi milují. Orbee-Tuff Pískací míček během házení vydává hvízdavý zvuk, má nepředvídatelný odskok a je skvělý na házení. V průměru má 6 cm, takže je ideální pro většinu psů a všechny standardní vrhače míčků. Pískací míček pro psy je určen hlavně na házení, ne na žvýkání a tak není hodnocen na naší stupnici odolnosti. Vyrobeno v USA.

Inovativní pískací míček pro psy Orbee-Tuff® vydává během házení hvízdavý zvuk. Toto ho činí neodolatelným pro psy, kteří milují nahánění míčků a tato zábava je nepřestává bavit. Čím silněji ho budete házet, tím hlasitěji bude pískat. Pískací míček je skvělý i pro starší psy, kteří mají zhoršený zrak, ale stále milují nahánění a zábavu.

Orbee-Tuff® je plast, který vyvinula společnost PLANET DOG a neobsahuje latex. Je to termoplastový elastomer (TPE), ale namísto použití jakéhokoli chemického změkčovače (jako jsou ftaláty nebo BPA) používaného ve vinylových a jiných plastech se používá na změkčení bílý olefinický olej, který je velmi podobný dětskému oleji a je zcela bezpečný. Přidává se do něj také malé množství esenciálního oleje z máty peprné. Tyto hračky byly testovány a už mnohokrát označené jako netoxické, protože materiál Orbee-tuff byl představen před 10 lety.

  • Ideální na házení
  • Pískací míček s nepředvídatelným odrazem pro větší zábavu
  • Průměr míčku je 6cm
  • Mentolové aroma
  • Orbee-Tuff® je plast, který vyvinula společnost PLANET DOG a neobsahuje latex