Menu

Menu

Menu

PlaqueCare 30 kapslí

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: ProDen PlaqueOff
Kód: P12
EAN: 7350055513332
DPH: 12 %
Hmotnost: 50 gramů
Rozměry balení: 12 x 8 x 3 cm
Kusů v kartonu: 64 ks

Doplněk stravy pro lidi, který pomáhá odstraňovat zubní kámen a zubní plak.

PlaqueCare® podporuje ústní hygiena redukuje zubní kámen, takže zuby jsou bělejší a čistší.

  • Zinek přispívá k normální acidobazické rovnováze
  • Vitamín D přispívá k normálním zubům a k normální funkci imunitního systému
  • Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu, který je důležitý pro normální funkci dásní a zubů a přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem

PlaqueCare® je patentovaný doplněk stravy pro lidi, který pomáhá odstraňovat zubní kámen a zubní plak, čímž zuby bělí a čistí a napomáhá udržovat zdraví zubů a ústní dutiny.

Zcela přírodní produkt. Jedná se o speciální druh mořských řas, u kterých bylo zjištěno, že mají specifické blahodárné účinky pro péči o dutinu ústní. Dodávají se ve snadno spolknutelných kapslích, které obsahují důležité vitamíny a minerální látky a jsou bez umělých barviv, konzervačních látek, lepku a cukru.

Na rozdíl od jiných metod péče o zuby PlaqueCare® funguje systémově, tj. prostřednictvím krevního oběhu. Zlepšení by mělo být znatelné v rozmezí 3 až 8 týdnů. PlaqueCare pomáhá odstraňovat zubní kámen a zubní plak, čímž zuby bělí a čistí a napomáhá udržovat zdraví dutiny ústní a zubů. Zinek přispívá k normálnímu metabolismu kyselin. Vitamin D pomáhá udržovat zdravé zuby a přispívá ke správné funkci Imunitního systému. Vitamin C přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů a chrání buňky těla před oxidačním stresem.

PlaqueCare-capsule

Průzkumy ukazují, že dospělí lidé, kteří si čistí zuby dvakrát denně, tak 75% z nich má stále viditelný zubní plak na jejich zubech.

Mořská řasa Ascophyllum Nodosum (D1070™)
U mořské řasy Ascophyllum Nodosum byl prokázán revoluční účinek na bakterie v ústech, které způsobují zápach, zubní plak, zubní kámen a krvácení dásní. V přípravku PlaqueCare® je řasa Ascophyllum Nodosum pěstovaná v čistých severských mořích u pobřeží Norska a Islandu. Řasy jsou schváleny WHO (Světová zdravotnická organizace), FDA (Americký ústav pro kontrolu potravin a léčiv) a FAO (Organizace Spojených národů pro potraviny a zemědělství). Schváleno jako GRAS (obecně klasifikováno jako bezpečné).

plaqueoff-wrack

Přípravek je bez umělých barviv, lepku a cukru.

Obsah denní dávky PLAQUECARE® (1 kapsle):

Algae:
(Ascophyllum nodosum)
500 mg
Vitamin C: 12 mg (15 % RHP)
Vitamin D3: 1,5 μg (30 % RHP)
Zinek: 1,5 mg (15 % RHP)
Přísady: Magnesium sulphate (filler), HPMC (vegetable capsule material).

*RHP = referenční hodnota příjmu

Složení: mořská řasa, Ascophyllum nodosum, síran hořečnatý, kyselina askorbová, citrát zinečnatý, cholekalciferol, vegetariánské kapsle (HPMC)

Dávkování: 1 kapsle denně zapít vodou a nejlépe před jídlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Mořská řasa v PlaqueCare obsahuje jód a neměli by ji užívat jedinci se zvýšenou činností štítné žlázy. Přípravek neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na růzborodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Balení: 30 kapslí

Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Ukládejte mimo dosah dětí.

Datum spotřeby: uvedeno na obalu

Doporučená denní dávka je 1 kapsle.

Výrobce: SwedenCare AB, Švédsko