Menu

Menu

Menu

ProDen Lysine Aid Cat 50ml

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: ProDen PlaqueOff
Kód: SW-12
EAN: 5391475001902
DPH: 12 %
Hmotnost: 50 gramů
Rozměry balení: 4 x 10 x 4 cm
Kusů v kartonu: 82 ks

LysineAid je speciálně vytvořený doplněk krmiva pro kočky, který pomáhá řídit kočičí herpesvir. Podávejte LysineAid během období stresu.

Nepostradatelná aminokyselina, u které byl prokázán významný efekt na snížení vylučování viru u infikovaných koček a zkrácení průběhu infekce FHV-1. Významně omezuje replikaci FHV-1 tak, že soutěží s argininem o místo ve struktuře virových proteinů.

Dávka F-lysinu použitá v různých studiích se pohybuje v rozmezí od 250mg jednou denně do 500mg dvakrát denně v krmivu. L-lysin je nejúčinnější pokud je podáván v časných stádiích onemocnění.

Kočičí herpesvirus
Nejčastější příčinou respiračních infekcí a očních infekcí u kočky je infekce kočičím herpesvirem (FHV-1). Tento virus má na svědomí významný podíl všech chronických rekurentních konjunktivitíd koček a rovněž většinu případů infekcí horních cest dýchacích. Není obvyklé, že sekundární bakteriální infekce následují, jestliže je přítomen virus FHV-1.

Infekce herpesvirem je doživotní a symptomy infekce se vracejí v období stresu a v obdobích oslabení imunitního systému. Ve skutečnosti by mělo být každé kotě s jednostrannou nebo dvoustrannou konjunktivitídou s postižením rohovky považováno za infikované kočičím herpesvirem.

Složení: Sorbitol, glycerin

Přísady: Aminokyseliny (na 2 ml), L-lysin 500 mg

Analytické složky: Surový sacharid 34,2%, Surový protein 20,2%, Surové oleje a tuky 0,1%, Surová vláknina <0,5%, Surový popel 0,6%, Kalorická hodnota 219kcal / 100g

Dávkování ( 1 pumpička = 2 ML)

Kotě

1 ml 2x denně

Kočka

2 ml 2x denně

Gel smíchejte s jídlem nebo aplikujte na kočičí tlapku.

Dejte jeden týden před stresujícím obdobím a pokračujte po dobu nejméně dvou týdnů poté.

Před použití dobře protřepejte.

Velikost balení: 50 ml

Chutná lososová příchuť

Skladování: v suchu, při pokojové teplotě

Výrobce: SwedenCare, Švédsko