Menu

Menu

Menu

Elektrický ohradník pro psy CANIFUGUE SMALL

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Num'axes
Kód: BG-304791
EAN: 3700192304791
DPH: 21 %
Hmotnost: 1,6 kilogramu
Rozměry produktu: 10 x 35 x 18 cm
Rozměry balení: 10 x 35 x 18 cm
Kusů v kartonu: 4 ks
Země původu : Francie (FR)

Elektrický ohradník pro psy (neviditelný plot) CANIFUGUE SMALL. Disponuje 8 úrovněmi impulsu a nastavením zón zvlášť jako pro upozornění (zvuk), tak pro korekci (impuls) zvlášť. Má vodotěsný a plně ponořitelný obojek, vhodný do vlhkého prostředí, který zvládne ponoření pod hladinu.

Elektrický ohradník pro psy CANIFUGUE SMALL - s drátem

Elektrický ohradník pro psy CANIFUGUE SMALL zajišťuje, aby pes nepřekročil Vámi stanovené hranice volného pohybu. Elektrický ohradník pro psy nepředstavuje pevný plot.

Systém pracuje na bázi varovných signálů, které psa upozorní jamile překročí Vámi stanovené hranice. Vymezená oblasť se ohradí drátem, který může být zakopaný do země nebo upevněný na pevném bodě nad zemí. Vysílač v rámci této oblasti vysílá velmi nízké frekvence, které jsou zachycovány speciálním psím obojkem -přijímačem. Pokud se pes přiblíží k určené hranici, obojek vyšle varovný zvukový signál. Pokud pes dále pokračuje k hranici, systém vyšle cez obojek bezbolestný ale přesto tomu nepříjemný statický signál, který psa odradí od postupu dále. Jednoduchým tréninkem a za pomoci umístění vztyčených vlaječek po celém okruhu oblasti dokážete psa naučit poslechnout varovné signály a zůstať pouze ve vyhrazené oblasti. Trénink trvá přibližně 1-2 týdny.

Elektrický ohradník pro psy CANIFUGUE je vhodné pro psy od 5 kg do 50 kg, díky 8 úrovním nastavení síly impulsu. Před samotnou korekční zónou se nachází varovná zóna. V té je pes upozorněn zvukem, že se blíží k zakázanému prostoru. Obě tyto oblasti jsou nastavitelné na základně, což je mezi elektronickými ohradníky unikátní. Celková oblast, kterou můžete psovi zakázat je nastavitelná od 30cm do 4m.

Elektrický ohradník pro psy může využívat nelimitovaný počet psů, kteří váží více než 5kg. Systém je povolen veterináři a psovi v žádném případě neubližuje. 

Přečtěte si také - Výcvik psa pro elektronické rádiové oplocení

Velmi důležitým faktorem, na který se, bohužel, často zapomíná, je výcvik vašeho pejska na elektronické rádiové oplocení. Pokud je daný výcvik proveden důkladně, výsledným efektem bude pohyb pejska pouze v těch zónách pozemku, kde mu daný obojek nebude ani pípat

radiove oplotenie4

Základní charakteristika 

Oplocení

velikost pokrytí: 800m drátu
množství psů: neomezeně
Signalizace přerušení obvodu ano
frekvence: 
poměr výstražné zónyšířka výstražné a korekční zóny se nastavuje na vysílači samostatně
sada obsahuje:obojek, vysílač, 100 m drátu, tréninkové vlaječky, testovací výbojka, baterie CR2,

 tien

Obojek

baterie:3V baterie CR2
signalizace vybití baterie:LED světelná kontrolka
vodotěsnostvodotěsný - ponořitelný!
korekce:statická korekce
intenzita korekce: obojek má 8 úrovní nastavení korekce
rozměry:4,4 cm, výšku 2,8 cm a hloubku 2,5 cm
hmotnost:23 g
vhodné pro:určeno pro všechny rasy a velikosti plemen
 životnost baterie: 3 - 6 měsíce

 

 

CANIFUGUE je zapsanou ochrannou známkou Společenství CTM 011333283 majitele NUM´AXES, S.A., Olivet, Francie