Menu

Menu

Menu

Elektrický ohradník pro psy Innotek BASIC

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: Innotek
Kód: BG-HF-25WE
EAN: 762964180180
DPH: 21 %

Elektrický ohradník pro psy (neviditelný plot)Innotek basic HF-25WE. Zařízení je dodáváno se 152m drátu. Možnost oplocení až 200 arů pozemku. Na zařízení je nabídnuta 2 letá záruka.

Elektrický ohradník pro psy Innotek BASIC - s drátem

Elektrický ohradník pro psy zajišťuje to, aby pes nepřekročil Vámi stanovené hranice volného pohybu. Elektrický ohradník pro psy nepředstavuje pevný plot.
 
Systém pracuje na bázi varovných signálů, které psa upozorní pokud překročí Vámi stanovené hranice. Vymezená oblast se ohradí drátem, který může být zakopaný do země nebo upevněný na pevném bodě nad zemí. Vysílač v rámci této oblasti vysílá velmi nízké frekvence, které jsou zachycovány speciálním psím obojkem -přijímačem. Pokud se pes přiblíží k určené hranici, obojek vyšle varovný zvukový signál. Pokud pes dále pokračuje k hranici, systém vyšle přes obojek bezbolestný ale přesto nepříjemný statický signál, který psa odradí od postupu dále. Jednoduchým tréninkem pomocí umístění vztyčených vlaječek po celém okruhu oblasti dokážete psa naučit poslouchat varovné signály a zůstat pouze ve vyhrazené oblasti. Trénink trvá přibližně 1-2 týdny.

Pozn www.petpark.cz --- zařízení doporučujeme pro méně tvrdohlavé psy a s váhou max. do 35-40 kg. Pokud máte psa, který je tvrdohlavý nebo velmi temperamentní, přesto, že je menšího vzrůstu, doporučujeme Vám zakoupit si raději oplocení zn. PetSafe pro velké nebo tvrdohlavé psy PRF-3004XW-20, které obsahuje silnější obojek s nastavitelnou silou korekce.

Přečtěte si také - Výcvik psa pro elektrický ohradník pro psy

Velmi důležitým faktorem, na který se, bohužel, často zapomíná, je výcvik vašeho pejska na elektrický ohradník pro psy. Pokud je daný výcvik proveden důkladně, výsledným efektem bude pohyb pejska jen v těch zónách pozemku, kde mu daný obojek nebude ani pípat


Základní charakteristika 

Oplocení

velikost pokrytí:  600m drátu
množství psů:  neomezeně
Signalizace přerušení obvodu  ne
frekvence: 8.192 kHz
poměr výstražné zóny  
sada obsahuje: obojek, vysílač,152 m drátu, tréninkové vlaječky.

 

Obojek

baterie:  6V baterie (typ RFA-18-11)
signalizace vybití baterie: ne - Bez LED světelné kontrolky
vodotěsnost vodotěsný - ne však ponořitelný!
korekce:  zvuková a statická korekce
intenzita korekce:  stupňující korekce
rozměry:  5.1cm x 3.8cm x 3.2cm (tloušťka)
hmotnost:  104g s baterii a nylonovým obojkem
vhodné pro: všechny velikosti psů