Menu

Menu

Menu

Ruffwear postroj pro psy, Doubleback Harness, šedý - velikost XS

4 156,32 Kč bez DPH
5 030,00 Kč s DPH
Dostupnost: Na dotaz
Značka: RUFFWEAR
Kód: BG-30301-045S1
EAN: 748960372682
DPH: 21 %
Hmotnost: 476 gramů
Rozměry balení: 21.5 x 0.5 x 28.5 cm
Země původu : Vietnam (VN)

Postroj pro psy Omnijore Harness je určen pro jakékoliv činnosti psů, jako je skijoring, mountainboard-joring, skatejoring, bikejoring nebo canicross.

Postroj pro psy Omnijore  Harness je určen pro jakékoliv činnosti psů, jako je skijoring, mountainboard-joring, skatejoring, bikejoring nebo canicross. Vychutnejte si nejrůznější aktivity po celý rok v jakémkoli prostředí, nebo podmínkách.
Kompletní systém zahrnuje postroj pro psy, hipbelt opasek pro Vás a vlečné vodítko pro psa. Tyto si můžete zakoupit samostatně nebo jako kompletní systém. Komponenty jsou navrženy tak, aby spolupracovaly k dosažení maximálního výkonu, komfortu, zábavy a jsou dimenzovány tak, aby vyhovovaly mezinárodním předpisům o Joringu *.

* Joring je Norské slovo pro "řízení" nebo, "tažení" a psí joring je právě o tom. Dog joring se konkrétně týká činnosti, že má váš pes táhnout vás. Jen jezdit na kole se psem běžícím vedle Vás je zastaralé - váš pes musí táhnout vás, aby to bylo považováno za jorovanie (bikejoring). Podobně se dá tato činnost vykonávat na lyžích (skijoring), skateboardu (skatejoring) nebo při jiných aktivitách. 

AKTIVITY : Joring, Treking, Víceúčelové
VHODNÉ DOPLŇKY : Towline - vlečné vodítko, Human Hipbelt - postroj pro vás

Další vlastnosti postroje pro psy Omnijore Harness

Odnímatelný obvodový pás popruhového postroje pomáhá při tréninku a může být odstraněn, když jsou psi na něj zvyklí.
Konstrukce postroje navržena speciálně pro tažení se čtyřmi nastavitelnými body pro přizpůsobení.