Menu

Menu

Menu

SIMPLE SOLUTION Urine Destroyer Odstraňovač moči tekutý 945 ml

190,08 Kč bez DPH
230,00 Kč s DPH
Dostupnost: Skladem
Značka: Simple Solution
Kód: BG-94158
EAN: 010279941584
DPH: 21 %
Hmotnost: 1,07 kilogramu
Objem: 945 ml
Rozměry produktu: 8 x 25 x 8 cm
Rozměry balení: 8 x 25 x 8 cm
Kusů v kartonu: 4 ks

Trvale odstraňuje zápach namísto toho, aby ho jen maskoval. Bezpečné použití na koberce i čalounění.

Urine Destroyer je speciálně vyvinutý tekutý prostředek na rozbití močových bílkovin ukrytých ve vašem koberci, který trvale odstraňuje zápach moči namísto toho, aby ho jen maskoval. Bezpečné použití na koberce i čalounění.

» jedinečná aktivace Pro-Bakterií produkujících Enzymy rozkládající organické látky, které úplně
zničí nečistoty

» efektivně a trvale odstraňuje skvrny a pach moči namísto toho, aby ho jen maskoval, prevence
proti opakovanému značkování stejného místa

» vhodné použití na koberce, čalounění, tvrdé povrchy, podlahy a všechny ostatní vodotěsné povrchy

» bezpečné používání kolem dětí a domácích zvířat, pokud se používají podle pokynů.

Složení

Aqua, Ethanol, Diethylhexyl sodium sulfosuccinate, Bacteria spore, Methyl alcohol, Parfum, Bronopol, Benzisothiazolinone

Většina čisticích prostředků pro domácnost obsahuje detergenty a fosforečnany, které jen zápach překrývají, skvrny vybělí a ne odstraní. Navíc tyto produkty se ukazují jako neúspěšné při odstraňování skvrn od domácích zvířat, což způsobuje, že nečistoty zůstávají a pachy se neodstraní.
Urine Destroyer - enzymatický odstraňovač moči od Simple Solution se odlišuje tím, že se vyznačuje jedinečnou směsí Pro-Bakterií a Enzymů, které se aktivují až kontaktem se špínou nebo zápachem. Jeho efektivnost je prokázána právě tím, že až kontaktem se špínou se aktivují pro-bakterie produkující enzymy rozkládající organické látky, které úplně zničí nečistoty. Efektivnost tohoto procesu se prokáže hlavně při proteinech podobných lepidlu, které se nacházejí v moči. Správným odstraněním nečistot a pachu zabráníte například dalšímu značkování stejného místa.
Bakterie a enzymové produkty kvůli schopnosti hloubkového čištění prokázaly svou vysokou účinnost na plochách jako jsou koberce, textilie a čalounění.