Menu

Menu

Menu

VET´S BEST Čisticí utěrka na zuby pro psy, 50ks

Tento produkt se již neprodává.

Dostupnost: Na dotaz
Značka: VET´S BEST
Kód: BG-80360-6P
EAN: 31658803606
DPH: 21 %
Hmotnost: 160 gramů
Země původu : USA (US)

50ks náprstků na čištění zubů Vet´s Best čisticí utěrky na zuby pro psy jsou alternativou zubní pasty pro psy. Poskytují účinný způsob čištění zubů psů a udržují dobrou hygienu ústní dutiny. Pravidelné používání může pomoci kontrolovat tvorbu plaků, snížit vznik zubního kamene a podpořit čerstvý dech. Tyto speciálně navržené náprstky jsou bezpečné a snadno použitelné, což umožňuje majiteli pejska jednoduchým otřením vyčistit zuby domácího mazlíčka. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat denně.

Čisticí utěrka na zuby- náprstek, VET´S BEST

Vet´s Best čisticí utěrky na zuby pro psy jsou alternativou zubní pasty pro psy. Poskytují účinný způsob čištění zubů psů a udržují dobrou hygienu ústní dutiny. Pravidelné používání může pomoci kontrolovat tvorbu plaků, snížit vznik zubního kamene a podpořit čerstvý dech. Tyto speciálně navržené náprstky jsou bezpečné a snadno použitelné, což umožňuje majiteli pejska jednoduchým otřením vyčistit zuby domácího mazlíčka. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat denně.

Již více než 30 let Vet´s Best připravuje přírodní ingredience, které společně pomáhají k většímu pohodlí a ochraně vašeho domácího mazlíčka.

Hlavní vlastnosti čisticích utěrek na zuby pro psy - náprstků, VET´S BEST

  • Čisticí utierky- náprstky jsou alternativou k zubní pastě pro psy a poskytují účinný způsob čištění zubů psů a udržování dobré hygieny ústní dutiny
  • Pravidelné používání pomůže snížit tvorbu plaků a zubního kamene a podpořit čerstvý dech
  • Tyto speciálně navržené náprstky jsou bezpečné a snadno použitelné, což umožňuje dotykem prstu vyčistit zuby domácího mazlíčka
  • Pro dosažení nejlepších výsledků používejte denně - kruhovým pohybem jemně potírejte zuby a dásně
  • Balení obsahuje 50 mokrých náprstků určených na jedno použití